Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
11.10.2008, 16:05
Пост
|
|
![]() дизайнер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 486 З нами з: 5.4.2008 З: Нововолинськ Користувач №: 3 |
Чув що банки банкрутують! Кредити не дають, навіть вклади.
Хто що знає, думає діліться. -------------------- |
|
|
|
15.10.2008, 21:52
Пост
|
|
|
... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 239 З нами з: 5.4.2008 З: Nvip.org.ua Користувач №: 1 |
Знаю те, що з останнього часу, я зі своєї зарплатної картки не міг зняти і 100грн, нижче не пробував, просто пішов із паспортом у відділення і взяв готівку, а раніше міг зняти всі гроші за один захід, а зараз навіть не знаю скільки максимум(КредитПромБанк).
Чув від бухгалтера знайомої, що заморозили видачу кредитів і не беруть депозити - всі в очікуванні, щодо Промінвесту - в кого депозит вже закінчується, гроші видають без проблем, всі інші рахунки дотерміново спорожнювати - заборонено. Ось що знаю на рахунок Промінвесту. Щодо привату - перевіряв сьогодні кредитний ліміт - без змін, можу брати в кредит кошти(беру постійно, зазвичай щось купую у магазинах, П24 плачу за інтернет і поповнюю П24 телефонний рахунок), не беруть комісії, уточнюю - стараюся не користуватися готівкою. Ось моя інфа |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 9.9.2010, 19:55 |
|
|